نماینده زاهدان با بیان اینکه هر دو روز یکبار، اگر ماشین خراب نشود به روش سقایی ۱۵ لیتر آب به مردم می‌دهند گفت: متاسفانه مدیران استانی و ملی علاقه‌ای به شهرستان‌های حاشیه‌ای کشور ندارند و فقط وقتی از مردم این استان‌ها رای می‌خواهند یاد آنها می‌افتند.

هر 48 ساعت 15 لیتر آب سهم مردم روزه‌دار سیستان و بلوچستان/ مسئولان وقتی رای می‌خواهند یاد ما می‌افتند

علیم یارمحمدی در گفت‌و گو با میزان درباره گرمای ۵۶۶ درجه‌ای هوا در استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: شهرهای سرباز، قصرقند، نیکشهر و ایرانشهر از جمله شهرهای این استان هستند که دمای هوا در آنها افزایش یافته است.
 ستاد بحران در سیستان برای خشکسالی و سیل همیشه باید آماده باشد
وی درباره اقدامات استانداری و ستاد مدیریت بحران برای افزایش دمای هوا افزود: در استان سیستان و بلوچستان ستاد بحران برای خشکسالی و سیل همیشه باید فعال باشند، ما گرما را همیشه در بخش جنوبی استان داریم و اینگونه نیست که زمان کوتاهی داشته باشند.

یارمحمدی تصریح کرد: مردم در این مناطق همگی اعتقادات بسیار پررنگی به مراسمات مذهبی دارند و با این افزایش شدت دمای هوا تا ۵۶ درجه و با کمبود ولتاژ برق و نیز کمبود آب، باز روزه‌های خود را نگه می‌دارند.

  شبکه‌ها و زیرساخت‌های و پست‌های برق  در این استان مشکل دارند
نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس با توجه به قطعی‌های مکرر برق در این مناطق گرم گفت: ما به عنوان نماینده مردم بار‌ها به اداره برق رفته ایم و هم با معاونان مرتبط وزیر در این باره جلساتی را برگزارکرده ایم، اما متاسفانه شبکه‌ها و زیرساخت‌ها و پست‌های برق در این استان مشکل دارند لذا برق با ولتاژی ضعیف به خانه‌های مردم می‌رسد.

نماینده زاهدان در مجلس خاطرنشان کرد: متاسفانه برای رفع مشکل برق در این منطقه تاکنون هیچ اقدامی انجام نشده است و با آن مشکلات بودجه‌ای که مطرح می‌کنند و با توجه به اینکه سیستان جزو استان‌های فراموش شده در کشور است تا بحرانی در این استان ایجاد نشود، هیچ مسئولی در دولت به داد این شهروندان نمی‌رسد.

وی درباره آب مصرفی مردم در سیستان و بلوچستان نیز گفت: هر دو روز یکبار، اگر ماشین خراب نشود به روش سقایی ۱۵ لیتر آب به مردم می‌دهند و مردم آب لوله کشی و بهداشتی ندارند.
هیچگونه آمبولانس یا خدمات درمانی ویژه‌ای به خدمات شهر اضافه نشده است
نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس یادآورشد: با وجود چنین گرمایی و نیز ماه مبارک رمضان هیچگونه آمبولانس یا خدمات درمانی ویژه‌ای به خدمات شهر اضافه نشده است و متاسفانه دام‌ها و طیور مردم با این گرما در حال تلف شدن هستند.
یارمحمدی درباره بازه زمانی گرما در این منطقه اظهار کرد: گاهی موسم گرما در این منطقه از هندوستان و پاکستان وارد می‌شود، ولی گرمای ۴۰ درجه به بالا همیشه از خرداد به بعد در این شهرستان وجود دارد.
وی باتوجه به نگرانی مردم درباره تعرفه‌های برق اظهار کرد: در این استان برق در ۶ ماه قیمت پایینی دارد و دربرخی شهر‌ها نیز برای ۳ ماه تعرفه‌ها ۶۰ و یا ۴۰ درصد شده است که براساس آمار هواشناسی چنین تعرفه هایی وضع کرده اند، ولی هواشناسی در تمام شهرهای این استان حتی یک دستگاه هم ندارد.
تعرفه برق یکسانی برای استانی که ۱۱ و نیم درصد کشوررا در برمی گیرد
نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود: تعرفه برق برای شهرستان میرجاوه را با آب و هوای شهرستان های زاهدان و خاش یکی زده اند در صورتی که این شهر ارتفاعش از سطح دریا ۵۲۰ متر بوده و گرمای آن مشابه با سیستان است و ما ۵ شهر در سیستان داریم و در جنوب استان هم ۱۴ شهرستان داریم که در دو اقلیم متفاوت قرار دارند در این استان که ۱۱ و نیم درصد از خاک مملکت را تشکیل می‌دهد چرا برای همه شهرهایش نسخه یکسان می‌پیچند؟
متاسفانه مدیران استانی و ملی علاقه‌ای به شهرستان‌های در حاشیه کشور ندارند
نماینده زاهدان در مجلس اذعان کرد: شبکه‌ها و زیرساخت‌های برقی در این استان نیاز به بهبود و بازسازی دارد، متاسفانه مدیران استانی و ملی علاقه‌ای به شهرستان‌های در حاشیه کشور ندارند و فقط وقتی از مردم این استان‌ها رای می‌خواهند یادشان می‌افتند.
یارمحمدی تاکید کرد: ولتاژ برق در شهرهای این استان به کمتر از ۱۱۰ ولت می‌رسد و خانه‌های مردم در روشنایی مشکلاتی دارند کولر و پنکه هایشان با این ولتاژ کار نمی‌کنند.

گرما در سیستان و بلوچستان رکورد زد و بی سابقه‌ترین روزهای این استان از نظر دمای هوا پشت سر گذاشته شد.گرما در مناطق جنوبی استان از جمله راسک، سرباز، نیکشهر، قصرقند، کنارک، چابهار تا کنون بی سابقه بوده و رکورد دمای هوا در این مدت شکسته شده است. به طوریکه در برخی از این شهرستان‌ها دمای 56 درجه سانتیگراد به ثبت رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *