خبرگزاری فارس: تشخیص سرطان با جویدن آدامس

دانشمندان به‌زودی از آدامسی رونمایی می‌کنند که با جویدن آن و بررسی ترکیبات باقی‌مانده آن در بزاق دهان می‌توان از ابتلای فرد به سرطان و در یک قدم جلوتر از نوع سرطان، آگاه شد.

 یک شرکت بیوتکنولوژی، آدامسی تولید کرده است که با جویدن آن و آزمایش و تحلیل بزاق باقی‌ مانده روی آن می‌توان سرطان را تشخیص داد.

گسترش بیماری دردناکی هم‌چون سرطان منجر شده است تا دانشمندان به فراتر از تجهیزات پزشکی فکر کنند و به دنبال سریع‌ترین راه‌های تشخیص این بیماری باشند؛ فراگیری سرطان در جهان امروز نتیجه تغییر شیوه زندگی افراد در سراسر دنیاست.

پزشکان باور دارند، تعداد گسترده‌ای از مبتلایان بیماری سرطان کودکان زیر ۱۵ سال هستند؛ عامل ایجاد این بیماری در سن کم کودکان، دوره‌های پر مخاطره بارداری، شیوه تغذیه و روند زندگی این کودکان است که با عصر تکنولوژی همراه شده است.

 در آینده‌ای نه چندان دور به وسیله یک آدامس می توان از وجود سرطان در بدن مطلع شد. در واقع، آزمایش و تحلیل بزاق باقی مانده روی آن از فعل و انفعالات درون بدن به هنگام سرطان خبر می‌دهد.

این موضوع بدین معناست که بدون نیاز به آزمایشگاه‌هایی با تجهیزات بسیار می‌توان تنها به وسیله آدامس از وجود سرطان در بدن فردی با خبر شد. این مسئله از آنجا ناشی می‌شود که به هنگام سرطان نوعی ترکیب شیمیایی خاص در بدن ترشح می‌شود که به راحتی می‌توان آثار آن را بر روی آدامس مشاهده کرد. جالب است که هر نوع از سرطان منجر به ترشح ترکیبی متفاوت از این مواد شیمیایی می‌شود.

پزشکان از طریق اندازه گیری میزان این ترکیب شیمیایی در بدن می‌توانند نوع سرطان را تشخیص دهند. به همین خاطر، آزمایش آدامس جویده شده راهی است ساده و کم خرج برای شناسایی نوع سرطانی که فرد از آن رنج می‌برد؛ سرطانی که ممکن است در مراحل ابتدایی باشد و هیچ نشانه‌ای از خود بروز نداده باشد.

برای تشخیص سرطان نیاز است که این آدامس به مدت ۱۵ دقیقه جویده شود؛ بوسیله این آدامس به راحتی می‌توان سرطان را تشخیص داد چراکه ترکیبات شیمیایی فرد مبتلا و غیر مبتلا متفاوت است.

تولید این آدامس کمک زیادی به تشخیص سرطان‌های شایع می‌کند تا بتوان در مراحل اولیه درمان را شروع کرد.

در سال ۲۰۱۶، ۱٫۵ میلیون فرد جدید مبتلا به سرطان در ایالات متحده تشخیص داده شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *