چای سفید، نوعی چای است که از جوانه‌ها و گلبرگ‌های تازه گیاه چای به دست می‌آید.

به گزارش هراز نیوز از فارس، چای سفید نوعی چای است که از جوانه‌ها و گلبرگ‌های تازه گیاه چای به دست می‌آید. برای جلوگیری از اکسایش، این گلبرگ‌های تازه را در نور طبیعی آفتاب خشک کرده و سپس مراحل بعدی تهیه چای را طی می‌کنند.

نام گذاری چای سفید، ناشی از پرزهای سفید نقره‌ای جوانه‌های نشکفته گیاه چای است که به آن ظاهری سفید می‌دهد، هر چند دم کرده آن به رنگ زرد کم رنگ است.

چای سفید از غنچه‌های نورس و باز نشده برگ‌های چای تهیه می‌شود و همین مسئله موجب شده تا چای سفید این روزها در بسیاری از کشورهای مشرق زمین به ویژه چین و هند در گروه گران‌ترین چای‌ها و دمنوش‌های طبیعی شناخته شود.

خشک‌ کردن برگ‌های چای که به منظور تهیه چای سفید است، اگر در بازه زمانی ۳ روزه باشد عطر و طعم آن را چند برابر می‌کند.

تصاویر زیر مربوط به تهیه چای سفید در کشور چین است:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *