هراز نیوز : دختری که به عنوان همسر صادقی در رسانههای ضدانقلاب تبلیغ میشود فردی است که در کارنامه ضدانقلابیاش از توهین به امامان معصوم تا حمایت از تروریستهای تکفیری و تطهیر آنان دیده میشود.
اعتصاب غذای هفتاد روزه واقعیت دارد؟
رویکرد تقلیلگرایانه رسانههای ضدانقلاب درباره این دو عنصر ضدانقلاب تا جایی پیش رفت که همه این جرمها را به یک عمل نقادانه نسبت به نظام کاهش دادند و از سوی دیگر به طور اغراقآمیز و دروغینی در لابلای توئیتهای مربوط به صادقی گفته میشود که او از آبان ماه امسال در واکنش به بازداشت همسرش، دست به اعتصاب غذا زده و اینک حدود ۷۰ روز است که در این وضعیت به سر میبرد. بسیاری بر این موضوع تشکیک کردهاند که صادقی هفتاد روز اعتصاب غذا کرده؛ چراکه بیان میکنند این موضوع محالی است.
جالب اینجاست که روزنامه اصلاحطلب شرق در یک رویکرد معنادار و شیطنتآمیز از بابی ساندز ایرلندی که رهبری اعتصاب غذای سال ۱۹۸۱ زندانیان جمهوریخواه را برعهد داشت و پس از ۶۶ روز در اثر اعتصاب درگذشت در صفحه آخر روز یکشنبه خود آورده است. باید دید که در حالی که رسانههای ضدانقلاب در خصوص اعتصاب غذای صادقی سخن به میان میآورند، مسئولان این روزنامه با مطرح کردن این موضوع چه هدفی در سر داشتهاند اما دستکم نشان میدهد که اعتصاب غذا موضوعی نیست که به ۷۰ روز بیانجامد و فرد هنوز به این میزان قدرت زندگی داشته باشد.
ماجرای بازداشت ساختگی صادقی از زبان نزدیکانش
بیبیسی فارسی درباره بازداشت صادقی مینویسد: آرش صادقی از زمان اعتراضات سال ۸۸ چندین دوره بازداشت و زندانی شد. در آن زمان گلرخ ابراهیمی، نوید کامران و بهنام موسیوند نیز بازداشت شدند. این فعال سیاسی آخرین بار در ۱۵ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳۳ بازداشت و پس از شش ماه حبس اسفندماه همان سال با وثیقه ۶۰۰ میلیونی آزاد شد.»[۱]
اما در همین رابطه روایتهای جالبی از سوی اطرافیان این عنصر ضدانقلاب روایت میشود که در بازداشت وی تشکیک جدی ایجاد میکنند. به عنوان مثال فردی مطرح می کند که بسیاری روایتها درباره بازداشت و زندانی شدن او در گذشته دروغ است و «آرش صادقی دوره قبلی آنچه خودش در بازداشت ادعا کرده بود را در کمپ ترک اعتیاد گذرانده و به هیچوجه زندان نبوده است.»
همچنین در روایتی دیگر آمده است: « مهمترین اتهام یکی از زندانیان سابق مصاحبه با پدر آرش بوده که در دوره بازداشت آرش انجام شده؛ پدر آرش صادقی این مصاحبه را تکذیب کرده و جالب است که با گوش دادن به فایل صوتی مصاحبه مشخص میشود که آن صدا، صدای خودِ آرش صادقی است که به نام پدرش انجام داده است.»
این روایتها از وثیقه ۵۰۰ الی ۶۰۰ میلیونی برای آزادی این عنصر ضدانقلاب نیز حکایت دارد که توسط یکی از مطلعان و نزدیکان آرش صادقی این ماجرا اینطور بیان میشود: «یک بار رفقای آرش اومدن گفتن اونو گرفتن، خبرنگارها پیگیر شدن و دیدن اثری از او در اوین نیست؛ به اینا خبر دادن و اینا هول شدن، گفتن پس کشتنش، یه «بد فازی» رسانهای اتفاق افتاد؛ بعد آقا (آرش) سُر و مُر و گُنده، اومده پیش اینا؛ علیزاده، وکیلش بهش گفته چطوری آزاد شدی؟ گفته ۵۰۰ میلیون وثیقه گذاشتم. «علیزاده» گفته رسیدش را بیار من شکایت کنم؛ آرش هم رسید را نیاورد. خلاصه امر اینه که خیلیها به خاطر این داستان به آرش اعتماد ندارند.»
در این زمینه مشخص شد که وی در یکی از روستاهای کردستان پنهان شده بود و با همکاری مسیح علی نژاد، فتنه گر فراری و شبکه تلویزیونی بی بی سی طی سناریویی با وی تماس گرفتند و بجای پدر خود مصاحبه کرد و درحالی که در خانه بود از اوضاع بد خود در زندان سخن گفت. همچنین شایعه بازداشت وی آنهم به واسطه تنها یک اعتراض به نتیجه انتخابات از سوی گلرخ – معشوقه آرش صادقی- مطرح شد.
بعدها در اسناد به دست آمده از آرش و گلرخ مشخص شد که طرح بازداشت نود روزه آرش برای شروع سناریویی از پیش طراحی شده با طراحی از سوی ضد انقلاب برای طرح در رسانهها و قوت گرفتن موضوع نقض حقوق بشر بوده و به این دو دیکته شده است.
اتهامات گلرخ ایرایی؛ ژولیت ضد انقلاب
دختری که به عنوان همسر صادقی در رسانههای ضدانقلاب تبلیغ میشود فردی است که در کارنامه ضدانقلابیاش از توهین به امامان معصوم تا حمایت از تروریستهای تکفیری و تطهیر آنان دیده میشود. گلرخی که گفته میشود صادقی ۷۰ روز برایش اعتصاب غذا کرده، بی محابا از اسلام ستیزیاش می گفت و علیه امام مظلوم علی النقی(ع) مطلب توییت می کرد! به نظر میرسد این موضوع از ارتباطی که صادقی و ایرایی با خواننده مبتذل و هتاک ضدانقلاب «شاهین نجفی» وجود داشته نشات میگیرد.
وی همچنین در توئیتهای خود از تروریستهای تکفیری حمایت کرده و برای آزادی جانیانی که سعی در خدشه دار کردن امنیت کشور داشتند، تبلیغ کرده و به آن ظاهری قومیتی بخشیده است.
یکی از این موارد حمایت از «شهرام احمدی»، عضو گروهک تروریستی «توحید و جهاد»است که در اعترافات خود بیان داشته که چگونه به وی اسلحه داده شده تا به سوی مأموران و علمای اهل سنت شلیک کند. وزارت اطلاعات در گزارشی بیان کرده که بر اساس اطلاعات جمع آوری شده مردمی و پیگیریهای به عمل آمده مشخص شد که این اقدامات از سوی جریانات تکفیری طراحی و اقدام شده است، به طوری که این گروه به تأسی از تفکر تکفیری – وهابی به بستهتر کردن دایره مسلمانی اقدام و به تکفیر شهروندان کردستان پرداخته به طوری که در اقدامات عملیاتی خود برخی از علما و ماموستاهای و همشهریان را به شهادت رسانیدند.[۲]
اتهامات اصلی این دو عنصر ضدانقلاب که در توئیتهای این افراد نیز دیده می شود به جز ارتباط با دو سرویس اطلاعاتی و جاسوسی غربی عبارتند از:
– ارتباط سازمانی با گروهک تروریستی پژاک
– متهم کردن نظام به شکنجه سران فتنه
– حمایت از فرقه ضاله بهائیت
– برنامهریزی برای اخلال در نظم عمومی شهری
– شرکت در جلسات سازمان یافته دراویش
– ارسال اخبار غیرواقعی از زندان اوین برای رسانههای ضد انقلاب
– اقدام علیه امنیت ملی