بازیگر سریال «معمای شاه» گفت: الویس پریسلی سیاسیترین خواننده زمان خودش بود، در طول زمان آدمهایی زیادی ادای الویس را در آوردهاند اما هیچکس موقعیت او را پیدا نمیکند.
بازیگر فیلم «آس و پاس» الویس را فردی ضد نژادپرستی دانست و تاکید کرد: الویس شخصی بسیار سیاسی بود و همواره علیه فضای نژاد پرستی می خواند. مارتین لوترکینگ رئیس جنبش سیاهپوستان امریکا در آن زمان مصاحبه ای به نام «رویایی دارم» داشت. در سال 1968 لوتر کینگ توسط عده ای نژادپرست و افراطی کشته شد.
او افزود: الویس پریسلی در همان سال و بعد از ترور لوترکینگ آهنگی به نام «اگر بتوانم رویایی داشته باشم» را خواند. این آهنگ اثری کاملاً انتقادی به سیاست های نژادپرستانه امریکا بود و الویس در گروه خود چندین سیاهپوست داشت.
بازیگر سریال معمای شاه با اشاره به نفرت الویس از رژیم پهلوی تصریح کرد: نکته جالبی که در مورد الویس وجود دارد این است که انگشتری توسط محمدرضا پهلوی به الویس داده شد. بعد از اتفاقات و کشتار های صورت گرفته توسط رژیم پهلوی، الویس به نشانه اعتراض این انگشتر را به درون دستشویی پرت کرد.
نواب صفوی با توصیف الویس به عنوان خوانندهای با دغدغه های انسانی خاطرنشان کرد: فقط شباهت من با الویس علاقه ای در من نسبت به او ایجاد نکرده، بلکه نوع نگاه او و حرکت های سیاسی او بود که مرا به او علاقهمند ساخته است. الویس چند سال قبل از انقلاب فوت کرد و هیچ موضعی نسبت به انقلاب اسلامی نداشته است. این شخص موضعی کاملاً انسانی داشته که اگر موضعی ضد ایرانی داشت برای من تماماً رد شده بود.