استقبال مردم از “اوتما كامبوچا”كه يك نوشيدني پيشگيري كننده از سرطان است نشان داده است اين نوشيدني جايگزين مناسبي براي نوشابه هاي پر كالري و قند است.
افاق شادماني مدير عامل مجموعه صنعتي چاي تندرستي دلستان با بيان اين كه كارخانه از سال ١٣٨٨ فعاليت خود را آغاز كرده گفت: ما با سرمايه گذاري ده ميليارد ريالي توانستيم فعاليت خود را با هدف توليد نوشيدني هاي سالم و ١٠٠درصد طبيعي و بدون مواد افزودني با نام تجاوي “اوتما كامبوچا” اغاز كنيم.
مدير عامل مجموعه صنعتي چاي تندرستي دلستان افزود؛در كنار توليد محصول با قيمت رقابتي مناسب با محصولات وارداتي مشابه،كارآفريني و ايجاد اشتغال پايدار مستقيم و غير مستقيم از جمله دلايل اصلي توليد محصولات اوتما كامپوچابوده است.
وي با اشاره به اينكه براي توليد اين محصول ٣سال كار پژوهشي صورت گرفته است گفت: با تلاش هاي صورت گرفته نو شيدني”اوتما كامبوچا” بالاترين نشان هاي استاندارد،بهداشت و سلامت و همين طور نشان محصول اورگانيك را گرفته است.
شادماني تاكيد كرد:فعاليت ما نشان مي دهد مي توان با سرمايه گذاري هاي مناسب و البته تلاش اهداف اقتصادي را محقق ساخت و به پيشرفت بازار و توسعه بازارهاي صادراتي فكر كرد.
وي با اشاره به استقبال مردم از نسل قبلي اين نوشيدني ،ابراز اميدواري كرد ،طعم ويژه و خاص اين محصول طبيعي مورد استقبال ايرانيان به ويژه جوانان كه نياز به انرژي دارند قرار گيرد.
نوشيدني “اوتما كامبوجا”سرشار از ويتامينB1،B2،CوEاست كه مي تولند جايگزين مناسبي براي نوشيدني هاي پر كالري باشد.
اگرچه این نوع نوشیدنی در کشور ما ناشناخته است اما، چای تخمیری کامبوجا طی سالیان اخیر شهرت و محبوبیت بسیاری در میان طرفداران تغذیه سالم پیدا کرده است.
قدمت نوشیدن این چای در چین به قرن سوم پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد که پس از آن این نوشیدنی راه خود را به سوی روسیه، هند و ژاپن باز کرد و به یکی از نوشیدنی‌های اصلی جنگجویان سامورایی تبدیل شد. اما نوشیدنی کامبوجا یا به قول طرفدارانش «بوچ» (بوج) از ترکیب چای سبز، سیاه یا سفید با آب، شکر و قارچ کامبوجا تهیه می‌شود. پس از ترکیب این مواد طی یک فرآیند باکتریایی و تخمیری که یک هفته طول می‌کشد، چای کامبوجا آماده می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *