استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با بیان این كه چای، دوغ و آب شیر مادر را زیاد نمی كند، گفت: برای ساخته شدن شیر یك هورمون به نام پرولاكتین لازم است كه در مغز ساخته می شود و آنچه باعث ترشح این هورمون می شود مكیدن مكرر نوزاد در هر وعده شیردهی است.

 

به گزارش روز جمعه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، ‘سوسن پارسای’ افزود: میزان پروتئینی و كلسیمی كه از طریق غذا وارد بدن مادر می شود تاثیری در زیاد شدن پروتئین شیر ندارد و توصیه های تغذیه ای اغلب برای حفظ سلامت مادر است.

 

وی تأكید كرد هیچ مادر چاق یا لاغری نباید فكر كند كه شیرش برای كودكش مناسب نیست، زیرا تركیب شیر هر مادری برای كودكش مناسب ترین است كه البته چربی شیر در مادران كمی با هم فرق دارد.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی ادامه داد: میزان چربی شیر مادر از سه تا پنج درصد است و این میزان چربی به تعداد دفعات مكیدن نوزاد بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *