رضا حشمتي محقق و پژوهشگر با اشاره به خاصيت ليمو شيرين اظهار داشت : ليمو شيرين به علت داشتن پتاسيم فراوان از بروز بيماري هاي قلبي و عروقي و همچنين اسهال خوني جلوگيري مي کند و اسيد فوليک موجود در آن ، ميوه خوبي براي پيشگيري از کم خوني است .
رضا حشمتي محقق و پژوهشگر با اشاره به خاصيت ليمو شيرين اظهار داشت : ليمو شيرين به علت داشتن پتاسيم فراوان از بروز بيماري هاي قلبي و عروقي و همچنين اسهال خوني جلوگيري مي کند و اسيد فوليک موجود در آن ، ميوه خوبي براي پيشگيري از کم خوني است .
وي بيان کرد : ليمو شيرين براي فصول سرد سال به علت خاصيت ميکروب کشي و ضد عفوني کننده دستگاه گوارش بسيار سفارش شده ، به طوري که خوردن آب ليمو شيرين به جاي شربت علاوه بر اين که از سرما خوردگي جلوگيري مي کند بلکه سبب تنظيم قند و کنترل فشار خون مي شود .
اين محقق با بيان اينکه ليمو شيرين سرشار از ويتامين ث است ، افزود : اين ميوه به خاطر کلسيم فراوان اش با پوکي استخوان مبارزه کرده و مصرف روزانه آن سبب قوي شدن پرزهاي معده و دستگاه گوارش بوده و همچنين به علت دارا بودن سلنيوم ، کمبود آهن را در بدن فرد مصرف کننده از بين مکي برد .
حشمتي ابراز داشت : به خاطر ويتامين ث موجود در آن لکه هاي پوستي را از بين مي برد و کمبود آب بدن با خوردن يک ليوان آب اين ميوه جبران شده و بدن را در برابر عفونت هاي باکتري و قارچ ها ايمن مي سازد .
اين پژوهشگر ادامه داد : ليمو شيرين ميوه اي مفيد براي کشتن سلول هاي سرطاني محسوب مي شود و قدرت کشنده اي آن 10000 بار قوي تر از دستگاه هاي شيمي درماني هست و همچنين اين ميوه به خاطر مواد معدني فراوان اش انگل هاي بدن و کرم هاي معده را از بين مي برد .
وي در پايان گفت : ليمو شيرين از بروز بيماري هايي همچون سرطان پستان ، پروستات ، ريه ، لوز المعده و روده بزرگ جلوگیری می کند.