شیرینیها در گروه قندهای ساده هستند که باعث میشوند ظرف 15 تا 30 دقیقه قند خون افزایش پیدا کند و تا 2 ساعت بعد دوباره قند خون کاهش یابد.

پیام فرح بخش متخصص تغذیهبیان کرد: شیرینیها در گروه قندهای ساده هستند که باعث میشوند ظرف 15 تا 3 دقیقه قند خون افزایش پیدا کند اما با گذشت 2 ساعت از مصرف آن دوباره قند خون کاهش مییابد.
وی افزود: به علت ولع مصرف شیرینی در وعده افطار روزه داران به سراغ شیرینیهای مخصوص این ماه مثل زولبیا و بامیه و حلوا میروند که توصیه میکنیم به جای مصرف این قندها از قند طبیعی استفاده شود.
فرح بخش گفت: قندهای طبیعی در خرما، کشمش، توت و میوهها وجود دارد که مصرف آنها کمک شایانی به تامین قند مناسب خون میکند.
وی خاطر نشان کرد: توصیه میکنیم قندهای ساده در افطار محدود شود و یا در صورت استفاده، حداکثر 1 تا 2 عدد زولبیا و بامیه استفاده کنند.