وی افزود: سرعت فکر و عمل دانشجویان امروز بسیار بهتر از دانشجویان دیروز است اما خطراتی که امروز دانشجویان ما را تهدید میکند، بسیار پیچیدهتر از گذشته است و بعضاً دانشجویان را از درس خواندن دور میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: کیفیت درس و تحصیل دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی برای ما قابل قبول نیست و نیاز به هدایت و حساسیت بیشتر دانشگاه با همکاری اولیا دارد.
این مسئول بیان کرد: مشکل دیگر در حوزه دانشجویان، توجه اندک یا بیتوجهی آنها به مسائل اجتماعی است؛ برای یک دانشجو حداقل 200 میلیون تومان هزینه میشود تا فارغالتحصیل شود، دانشجو باید در جریان مسائل اجتماعی و سیاسی جامعه نیز قرار بگیرد تا در آینده با مشکل مواجه نشود.
جانبابایی با بیان اینکه ناپایداری خانواده یکی از مشکلات جامعه است، اضافه کرد: حساسیت و مدیریت در روابط دختر و پسر در دانشگاه نیز مورد توجه است، خانوادهها باید متوجه کیفیت حضور فرزندان خود در دانشگاه و خوابگاه باشند.
وی با بیان اینکه محجوب بودنی که در نگاه فرزند و خانواده باید وجود داشته باشد، نباید مخدوش شود، ادامه داد: حجابها و حیاها نباید از بین برود، آن شرم و حیایی که زبانزد فرهنگ ایرانی و شیعی و اصالت ما است نباید مورد خدشه قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران یادآور شد: کانونهای مختلفی از جمله علمی و فرهنگی در دانشگاه دایر است که دانشجویان میتوانند در آن مشارکت کنند، در این زمینه نیز خانوادهها باید مراقب فرزندان خود باشند و از آنها پرسوجو کنند.
این مسئول با اشاره به گذشت هفته خوابگاهها، خاطرنشان کرد: در بحث خوابگاهی تصمیم داریم که 10 هزار مترمربع از فضای دانشگاه را در پردیس پیامبر اعظم (ص) به ساخت خوابگاه ویژه دختران اختصاص دهیم و تمام خوابگاههای سطح شهر نیز در آیندهای نزدیک جمع میشوند.
جانبابایی با بیان اینکه اعتبار ساخت خوابگاه نیز تا حدودی تأمین شده است و مشکلی در این پروژه وجود ندارد، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی در حوزه آموزشی و امتحانات هیچ انعطافپذیری و تعارفی با دانشجویان ندارد، در این زمینه سختگیری و حساسیت لازم انجام میشود.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با بیان اینکه نباید رابطه محبتآمیز و صمیمی بین دانشجو با خانواده قطع شود، اظهار کرد: فکر نکنید فرزند شما که به مرحله دانشجویی رسیده و اندکی به استقلال رسیده است، نیازی به خانواده ندارد بلکه باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند؛ زیرا دانشجویان بهویژه دختران در دوران دانشجویی و زندگی در خوابگاه، دلتنگ خانواده میشوند.
محمد مستقیمان افزود: فرزندان ما فقط به پشتیبانی مالی نیاز ندارند بلکه به پشتیبانی و مدیریت معنوی و محبتی و گفتوگو با ما نیاز دارند، باید با آنها درباره نوع رفتار با فضای دانشگاه و اساتید صحبت کنیم و ضمن آشنا کردن آنها با چالشها و مشکلات زندگی، فرزندانمان را واقعبین و امیدوار تربیت کنیم.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه پیامبر اعظم (ص) مازندران نیز با بیان اینکه ما بهتنهایی نمیتوانیم در بحث آموزش و فرهنگی فعالیت خود را به پیش ببریم، افزود: قطعا با کمک والدین باید این مسیر را طی کنیم تا به اهدافی که به سود خانواده و دانشجو است، دست یابیم.
محمدرضا حقشناس گفت: نیازمند همکاری و راهنمایی بیشتر والدین برای فردای بهتر دانشجویان هستیم، تربیت و هدایت بیشتر و آموزش بهتر، کمک همه را میطلبد که ارتباط دوسویه مسئولان و والدین میتواند آینده بهتری را برای دانشجویان رقم بزند.