مدیرکل استاندارد تهران با تأکید بر توقیف حدود 36 هزار بستنی غیراستاندارد در سال گذشته در این استان، نسبت به مصرف بستنی‌های بدون نشان استاندارد هشدار داد.

 این بستنی‌ها که غیراستاندارد بودند از مراکز تولید و عرضه در استان و توسط بازرسان و کارشناسان استاندارد در سال 93 توقیف شده است.

براساس این گزارش، از آنجا که بستنی از خامه، شیر، تخم‌مرغ، ژلاتین، شکر، مغز خشکبار، میوه‌ها و طعم‌دهنده‌ها تشکیل می‌شود از حساسیت زیادی برخوردارند و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، احتمال بروز هر نوع آلودگی و به تبع آن ایجاد مسمومیت در مصرف‌کننده افزایش می‌یابد؛ به همین منظور در خرید این خوراکی باید به تاریخ تولید و انقضا و نشان استاندارد توجه کرد.

از دیگر نکاتی که در مصرف بستنی‌های بسته‌بندی شده باید مورد توجه داشت، نگهداری بستنی در فریزر و سردخانه های 18ـ درجه سانتیگراد و نرم نبودن بستنی (بستنی نرم‌شده قابل مصرف نیست، چون میکروب‌ها در آن به شدت زیاد می‌شود) است، چنانچه بستنی هر چند کوتاه‌مدت، از دمای 18ـ خارج شود و مجدداً به این دما بازگردانده شود، متحمل شوک حرارتی شده و کشدار و آدامس‌گونه و در نتیجه غیرقابل مصرف می‌شود.

در مورد بستنی‌های باز و فله‌ای نیز که خوردن آن توصیه نمی‌شود،نکاتی از این قبیل را باید مورد توجه داشت: بستنی سنتی باید از شیر پاستوریزه تهیه شود، ظروف و قاشق‌های برداشتن بستنی مرتباً باید تعویض شود، بستنی را باید در قیف یا لیوان کاغذی استفاده کرد؛ زیرا ریختن بستنی در ظرف‌های بلور و مخلوط کردن آن با هم، عامل سرایت بیماری می‌شود.

منبع: روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران

By another

One thought on “این بستنی‌ها مملو از میکروب است؛ نخورید”
  1. خدا رحمت کنه اقای قهقایی را جفت ورودی پل 12چشمه یک مغازه بزرگ بستنی فروشی داشت که روی پایه های تیراهنی سوار بود ووقتی ازان سوی پل پایه ساختمان را نگاه میکردی وهم ووحشتی تورا فرامیگرفت که بصورت عادی برای همه در امده بود ولی همه برای خوردن همین بستنی کشدار به این مغازه میامدن الحمدالله بچه های ان زمان سالم تر و قوی ترو با سوادتر بودند همان بچه هایی که در سالهای انقلاب از شب تا صبح در خیابانها میخوابیدند وتمام صورتشان ازدود لاسیتکهایی که به اتش کشیده بودند سیاه شده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *