سبزی یکی از موادی است که همیشه کنار غذای خانواده های ایرانی وجود دارد. ایرانیان همچنین غذاهای مختلفی را می پزند که در آن سبزی های مختلف استفاده می شود.

،سبزی ها همگی خواص مختلفی دارند که برای افزایش قوای جسمانی بسیار مفید است. با استفاده از سبزی های مختلف شما می توانید سالم ترین بدن را داشته باشید و عمر طولانی کنید. اگر می خواهید با بهترین سبزی ها آشنا شوید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

شوید

در فرهنگ باستانی یونان و روم، شوید به علت خاصیت دارویی ارزش زیادی داشت. یونانیان از شوید برای کاهش اسپاسم‌های عضلانی کمر استفاده می‌کردند. همچنین تخم شوید برای برطرف کردن ناراحتی معده، بی‌خوابی و رفع نفخ معده استفاده می‌شد.

نعناع

خاصیت بوی خوش نعناع کفایت می کند تا به این سبزی، مدال قهرمانی بدهیم، اما خوبی هایش بیشتر از این حرف هاست. نعناع یک داروی سرماخوردگی، بیماری های معده و تنظیم فشار خون هم هست. علاوه بر این فواید بسیار دیگری هم دارد .

جعفری

جعفری متخصص خوشمزه کردن مواد ماکارونی و سوپ جو است علاوه بر این ، تخم جعفری، ریشه ، ساقه و برگ آن هم پر از خاصیت است. می تونید از تمیز کردن رگ ها تا دفع سنگ کلیه و روشن گردن پوست روی آن حساب باز کنید. یکی از مزیت های جعفری، از بین بردن بوی سیر و پیاز از دهان است.

تربچه

اگر بشر تربچه را کشف نکرده بود، دنیا چیزی کم داشت. تربچه می‌تواند سبد سبزی را به یک تابلوی نقاشی تبدیل کند و آنقدر مفید است که می‌تواند بدن را به یک دستگاه سالم تبدیل کند.

شنبلیله

پختن خورش قورمه‌سبزی خوب اگر یک راز داشته باشد، آن عطر شنبلیله در ترکیب سبزی‌های این غذاست. عطر اصلی این خورش محبوب از این سبزی متصاعد می‌شود. بعضی این سبزی را در کوکو سیب‌زمینی هم می‌ریزند. اما به جز چند غذا می‌توان به عنوان دارویی موثر هم سراغ این سبزی رفت.

ریحان

گیاه خوشبو و لطیف ریحان یک آرام بخش قوی برای اعصاب و مسکن شدیدترین دردهاست. خصوصا اگر این دردها منشا عصبی داشته باشند خوردن سبزی تازه، نوشیدن دم‌نوش و حتی بو کردن اسانس ریحان مثل آب سردی آتش درد را خاموش می‌کند. این سبزی پر خاصیت از لحظه‌ای که وارد دهن می‌شود تا وقتی دفع می‌شود، کل سیستم گوارش را پاکسازی و تقویت می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *