.
رییس ستاد تبلیغات دفاعی کشور که در ارتباط با شکست و خروج اجباری آمریکا از خاک عراق سخن می گفت ، اظهار داشت: حداقل تلفات آمریکایی ها در عراق 50 هزار نفر است.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از معاونت فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح، سردار مسعود جزایری با بیان اینکه آمریکایی ها همواره سعی دارند آمار واقعی تلفات خود را از دید افکار عمومی پنهان نگهدارند، گفت:با این وجود کشته ها و مجروحین نظامیان آمریکایی مستقر در عراق بر اساس آمار و اطلاعات موجود حداقل 50 هزار نفر برآورد می شود که به نظر می رسد آمار حقیقی بسیار بیش از این باشد.


وی تصریح کرد: البته عدد 50 هزار کشته و مجروح آمریکایی، غیر از افراد مزدور از سایر ملیت هاست که در ارتش آمریکا علیه مردم عراق می جنگیدند.
معاون ستاد کل نیروهای مسلح در این رابطه افزود:هزینه های مادی و معنوی جامعه آمریکا از حضور نظامیان این کشور در عراق و افغانستان به طور سرسام آوری بالاست و مردم آمریکا از این جهت در فقر اطلاعاتی به سر می برند و بسیاری از مالیات دهندگان آمریکایی نمی دانند که حداقل هزار میلیارد دلار هزینه های مالی جنگ عراق، رقمی است که هیچ کس در آن تردید ندارد، هرچند برخی منابع هزینه های جنگ را بیش از سه هزار میلیارد دلار برآورد کرده اند و چنانچه محاسبه دقیق تری صورت گیرد،این عدد و رقم افزایش هم پیدا خواهد کرد.
جزایری گفت: اکنون آمریکا با بدهی بیش از 15 تریلیون دلار، بدهکارترین کشور دنیاست و به لحاظ مالی، آمریکا یک کشور ورشکسته و روبه سقوط است،البته دستگاه های عملیات روانی و رسانه ای آمریکا و ابرسرمایه داری جهانی از طریق تبلیغات برنامه ریزی شده مانع روشدن این واقعیت قطعی جامعه آمریکا شده اند، لیکن دیر یا زود پرده ها کنار خواهد رفت و جهانیان از فروپاشی یکباره ایالات متحده آمریکا شگفت زده خواهند شد.
رییس ستاد تبلیغات دفاعی کشور خاطرنشان کرد: با وجود کتمان دولت آمریکا در ارائه آمار ضایعات و خسارات ناشی از حضور نامشروع خود در خاک عراق، تلفات روحی و روانی سربازان آمریکایی در عراق قابل توجه است و حسب ارقام و آماری که خودشان ارائه می دهند حداقل تلفات در زمینه خودکشی طی سال های حضور در این کشور بیش از دو هزار نفر را نشان می دهد؛ این در حالی است که آمار اختلالات روحی و روانی در میان نظامیان زن آمریکا بسیار بیش از مردان گزارش شده است.
وی افزود: نظامیان زن و یا مرد آمریکایی که در پادگان های کشورهای اشغالی ازحمله عراق مورد اذیت و آزار جنسی سایر سربازان آمریکایی قرار گرفته اند، آمار بالایی را نشان می دهد که خود بیانگر ضعف مفرط اخلاقی نظامیان آمریکایی است.
این مقام مسئول نظامی گفت:روی دیگر اشغالگری آمریکا در عراق عبارت است از تخریب زیرساخت های رشد و توسعه علمی در این کشور و یکی از مهم ترین ابزارهای آمریکایی ها در این زمینه علاوه بر ترور و مهاجرت اجباری دانشمندان و نخبگان عراق، ایجاد فضای مسموم و آلوده ای بود که بتواند جوان ها را در دام خود گرفتار کند و لذا نظامیان آمریکایی از همان آغاز ورود به عراق و تسلط بر بغداد راهکارهای مختلف در زمینه گسترش خانه های فساد و علنی کردن مظاهر بی بند و باری و ایجاد فقر به عنوان یکی از بسترهای رشد فساد را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: البته عمق این فاجعه بسیار عمیق و ناپیداست لیکن گزارش های بین المللی مرتبط با سازمان ملل حکایت از آن دارد که سالانه بیش از 4 هزار زن عراقی ربوده شده اند. چنانچه به این آمار، اعداد و ارقام کودکان مورد آزار قرار گرفته عراقی را اضافه کنیم، تصویر بسیار زشت و جنایتکارانه ای از حضور آمریکایی ها در عراق به دست خواهد آمد و لذا بیرون راندن آمریکایی ها از عراق تبدیل به یک خواست عمومی مردم این کشور شامل کلیه اقوام و مذاهب شده است، به طوری که این خواسته صرفا محدود به نیروهای نظامی آمریکای نمی باشد و مردم عراق خواهان اخراج کلیه آمریکایی ها از خاک کشورشان هستند.
جزایری در پایان اظهار داشت: آمریکا سزای اعمال ننگین خود را خواهد دید و اخراج نظامیان آمریکایی از عراق آغاز راه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *