به نام خداوندی که بشر را با عقل افرید و با عقل و حکمت شریعت را اموخت تا راه را از بیراه تشخیص دهند، پیامبران را پیام آوران خود و ناخدای کشتی هدایت ازلی در دریای متلاطم دنیا قرار داد تا آدمی را از سردرگمی نجات داده و سعادت ابدی را با عمل دنیای آموختند تا ارزش آدمی ایمان باشد و علم نه ثروت و جهل ، ادب باشد و اخلاق نه بی ادبی و حماقت ، بزرگی و بزرگواری نه عظمت مالی و ریاکاری

در جامعه ای که ما زندگی می کنیم فارس باشیم یا ترک زبان ، لر غیور با شیم یا کرد جوانمرد گیلک دلیر باشیم یا طبری علوی ، شجاع همه و همه ادعای تمدنی 2500 ساله داریم تمدنی کهن با تفکری عمیق و با احترام که همواره در طول تاریخ مورد طمع ورزی و هجوم بیگانگان قرار گرفت.

اما وقتی برای دشمن اثبات شد از راه جنگ سخت  نمی تواند با ما مقابله کند بقول مقام معظم رهبری از راه جنگ نرم وارد شد و خانواده و اصل عفت را از طریق سلاح قدرتمند رسانه  هدف قرار داد و با روی کار آمدن شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و تویتر و اینستاگرام و… این مقابله رنگی دیگر گرفت  و جوانان و خانواده را مستقیما هدف قرار گرفت و متاسفانه چند گامی پیش رفته و خانواده ها را به چالش کشید که نمونه ای از این فعالیت ها در جامعه واضح و صد در صد قابل درک است مانند لباس ها و پوشش های زنان و دختران و آرایش هایی که اصلا در شان آدم نیست چه برسد به یک ایرانی و مسلمان!

با کمی دقت در حوادث ایران بعد انقلاب علت اصلی این وضع حال ما و خانواده ای ما درگیری سیاسی شدید دولت مردان و رها شدن امر و به معرف و نهی از منکر است بگونه ای که طلبه ای جوان در کشور اسلامی با شعارهای قرآن و حجاب به خاطر امر معروف و نهی از منکر به شهادت می رسد و طلبه ای دیگر کور می شود و به بیان رسای  سید شهیدان اهل قلم:

“در کشور اسلامی همه آزادند(حتی یک سری بی خیال و لاابالی) جز حزب اللهی ها”

سمت صحبت ما با مسؤولین مربوطه هست آیا هنوز وقت آن نرسیده به فرهنگ این کشور جدای از ورق و ورق بازی بپردازیم و بند های قانون اساسی را درمورد بی بند و باری اجرا کنیم؟

جناب اقای جنتی وزیر ارشاد خدای ناکرده کار شما مانند عطاء الله مهاجرانی وزیر ارشاد دوره اصلاحات نشود که با خیزش نرم جنجال بد حجابی و تفره روی را از قوانین دینی و اسلامی  اجرا و عملی نمود؛ این مسئله بی حجابی و بد حجابی مستقیما به شما و دست اندرکاران مربوط به شما بستگی دارد که چگونه پوشش و مد و ظاهر زن و مرد را در بازار کنترل کنید مگر می شود در مسجد خطیب بالای منبر بنشیند و خادم مسجد موعظه کند.

این وضع اسفناک حجاب زنان و دختران چه در سینما و چه در محافل اجتماعی صرفا با برگزاری دوره ای کرسی های حجاب آن هم هر هزار سال یکبار سودی آنچنان برای این وضع ندارد بلکه باید کار اساسی کرد تا به ناکجا آباد نرسیم مگر نه این است که انقلاب کردیم و شهید دادیم تا ناموس مان حفظ شود پس چه شده شما را که همه چیز را فراموش کردید و با این ناهنجاری شدید به راحتی کنار میایید؟

ما بعنوان جوانان ایرانی اسلامی و معتقد به اصل انقلاب و ولایت فقیه از شما و مسئولین ذی ربط می خواهیم:

1_ستاد امر به معروف و نهی از منکر در حال خاک خوردن را بوسیله اهلش و با پشتیبانی صد در صد دولتی و انتظامی برای دفع این خیزش نرم آماده نمایید که بدون حمایت دولت  منجر به وقوع شهادت دوباره شهید خلیلی ها و از دست رفتن دوباره جوانان متحد به انقلاب و اسلام و باقی ماندن انسانهای بی اعتقاد می شود.

2_ شانه خالی نکردن مسولین ذی ربط و مسولین محترم  برای کنترل فاجعه بی غیرتی و بد حجابی یا بهتر است بگوییم بی حجابی.

3_گسترش عملی و رسانه ای و تبلیغی بیشتر بحث حجاب در خارج از رسانه و در محافل عمومی و عملی کردن آن .

4_ حمایت مالی و قانونی از اجرا کنندگان طرح امنیت اخلاقی و مبارزه با مفاسد اخلاقی.

به امید روزی که برای حفظ حریم نوامیس خود شاهد از جان گذشتن جوانان غیور این مرز و بوم نشویم .. .

16 thoughts on “دل نوشته یک طلبه آمر به معروف به هرازنیوز”
  1. دوست من ، شما میتونی چشماتو ببندی و رد شی .

    به هیچ کس ربطی ندارد وضع حجاب . شما سعی کن مسیر بهشت خودتو هوار کنی تا دیگران را .

  2. ۴_ حمایت مالی و قانونی از اجرا کنندگان طرح امنیت اخلاقی و مبارزه با مفاسد اخلاقی.

    آها پس شما دنبال یه کار دولتی پر چرب هستید .

    ماهیتتون رو نشون دادید .

  3. شما که انقد قلم خوبی داشتی، تا حالا کجا بودی؟
    این 8 سالی که دولت دست اصول گرایان بود شما کجا بودی؟
    آقای جنتی که تازه یک سال هم نشد آمده اند، آیا در این یک سال وضع حجاب به گونه ای شد که شما احساس خطر کرده اید و گریبان چاک زده اید؟؟!!!
    رفتارهای پلیسی 8 سال پیش آیا توانست کاری از پیش ببرد که حالا بخواهیم آن را ادامه دهیم؟؟؟

  4. تهمت نزنیداین آقاازدرددین این حرفهارامی زندهمه چیزراقاطی نکنیدازخدابترسید

  5. قبل از هر چیز حرفهای این دوست عزیز رو تایید میکنم و دغدغه ی ایشون رو درست و بحق میدونم فقط یه سوال واسم پیش اومده که خوشحال میشم نویسنده محترم که یقینا این سوال رو میخونن بهش جواب بدن.
    دوست گرامی،حضرتعالی و دیگرانی که طی یک سال اخیر فریاد وا اسفا سر دادین و از وضعیت نا بهنجار فرهنگی و حجاب گلایه دارین و حتی رنج نامه و شب نامه منتشر میکنین و قس علی هذا، چرا در هشت سال دولت گذشته که ریاست محترم جمهور وقت علنا با هرگونه طرحی در وادی حجاب و ساماندهی وضعیت حجاب مخالفت میکردن و در رسانه ها هم مخالفتشون رو به صراحت اعلام کرده بودن روزه ی سکوت گرفته بودین؟! آیا اون زمان اسلام در خطر نبود؟! فکر نمیکنین امر به معروف و نهی از منکر ما هم دیگه رنگ و بوی سیاست به خودش گرفته؟
    بله حق با شماست وضعیت حجاب در جامعه ما خوب نیست ولی نه الان که سالهاست این بلا در جامعه ما رخنه کرده ولی ما فقط هروقت دولتی با ما همسو نیست یاد امر به معروف و وظایف و تکالیف دینی خودمون میفتیم…!!!
    هرازجان حرف بدی نزدم خواهشا منتشرش کن.
    یا علی

  6. در طول تاریخ داشتیم که آدمهایی وجود دارند که هرچه معجزه و پیامبر و سخن خدایی برایشون گفته بشه ، باز هم انکار می کنند و پست ترین راه رو که همون راه مقابله با خدا رو پیش میگیرند ، چون آسون تره و لذت آنی داره.
    خودتون رو خسته نکنید.

  7. کنو دعاه للناس بغیر السنتکم
    با عملتان مردم را دعوت کنید (به دین)
    همین…

  8. خیلی خوب هم ربط داره از بس مال حرام خوردین بی حجابی برای شما فرقی نداره

  9. سلامی چند باره به هرازی های عزیز و تبریک به مناسبت روز خبرنگار که فقط به نام گذاری یک روز ختم می شود و دیگر هیچ …
    برای مطلب فوق موارد زیادی به ذهنم رسید که سعی می کنم به طور خلاصه و مفید بیان نمایم.
    1. ابتدا چند جمله برای نویسنده مطلب
    الف. امر به معروف و نهی از منکر شرایطی دارد که عامل به آن باید دارای آن شرایط باشد. چطور یک پزشک عمومی، اجازه انجام عمل جراحی ندارد یا یک قاضی نمی تواند برای بیماری که به یک سرماخوردگی ساده دچار شده است دارو تجویز کند. به همین دلیل، برای امر به معروف و نهی از منکر باید دوره هایی برگزار شود تا نحوه برخورد با مردم که هموطن ما هستند نه دشمن ما آموزش داده شود. اگر اهل مطالع و تحقیق باشید با نگاهی به آثار استاد بزرگ شهید مرتضی مطهری متوجه شرایط آن خواهید شد. طبق توضیح ایشان در مورد کتاب «معالم القرته فی احکام الحسبه» امر به معروف و نهی از منکر ، سراسر زندگی یک جامعه بشری را در برمی گیرد، حتی ادارات دولتی از جمله شهرداری ها و … را.
    با این تفاسیر بحث بسیار گسترده ای را آغاز نمودید که امیدوارم بتوانید از عهده پاسخ گویی به سؤالات در این زمینه بپردازید.
    ب.در ابتدای مطلبتان از پیامبران به عنوان ناخدای کشتی هدایت در دریای متلاطم دنیا نام بردید. بله، این تعبیر بسیار صحیح است، ولی روش پیامبران، حداقل روش پیامبر گرامی اسلام روشی الهی بود،ایشان با مردم با مهربانی و رأفت رفتار می کردند و با اخلاق و روش الهی، مردم را جذب دین می نمودند. روش پیامبر ما توبیخ، تنبیه و مقابله به مثل با مردم کوچه و بازار نبود.
    ج.برادر گرامی،شما هم به مثابه تعداد زیادی از مردم دغدغه دین دارید، ابتدا باید ببینید دلیل رفتارهای نابهنجاری که از عده ای جوان سر میزند چیست و ریشه یابی کنید. شما فکر نمی کنید که مسئولان در دولت های مختلف با کم کاری های خود و یا افراط در نحوه برخورد با این ناهنجاری ،کار را به اینجا کشاندند؟
    د.برای حل این معضل باید ابتدا از خود و اطرافیانمان شروع کنیم، مطمئناً در اطرافیان شما هم هستند کسانی که هنوز شناخت کاملی از دین ندارند(چرا بگویم کامل، بلکه هنوز افرادی هستند که از ابتدائیات دین نیز آگاهی ندارند) . نبی مکرم اسلام تبلیغ دین را بستگان خود آغاز نمود و پس از سه سال جواز تبلیغ عمومی را دریافت کرد. این یعنی ابتدا از فامیل. وقتی چنین اتفاقی بیافتد، دیگر نیازی به تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر نیست و بالطبع نیازی به هزینه های هنگفت در این زمینه نیز نخواهد بود و فقط باید برای نگهداری این دستآورد تلاش کرد که آن هم منوط به رفتار مسئولان و دیگر دست اندرکاران این بخش دارد.
    2. اما در پاسخ به عزیزانی که اظهار نظر نمودند، البته با احترام به شخصیت آنان می خواهم کمی رک حرف هایم برای شما بنویسم که امیدوارم تحمل خواندنش را داشته باشید و زود قضاوت نکنید. ( کمی تأمل به حرفهایم بد نیست)
    آقای محمد، . متأسفانه افکار و عقیده شما بسیار کودکانه است و بوی ناپختگی می دهد. نمی دانم شما متأهل هستی، یا هنوز نزد پدر و مادر زندگی می کنی؟ اگر روزی به اتفاق همسر یا خواهر و یا مادر خود برای خرید به خیابان بروی به طوری که ناموس شما با آرایش باشد و از حجاب خوبی هم برخوردار نباشد، و در این حال جوانی از روی هوس به ناموس شما خیره شود به طوری که به خود اجازه دهد و از ناموس شما درخواست نامشروع داشته باشد، آنگاه عکس العمل شما چه خواهد بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقای اکبر، مطلب فوق در مورد شما هم ممکن است اتفاق بیافتد، پس باید یک نهادی باشد که از ناموس افرادی که خود به فکرشان نیستند پاسداری کند.
    آقای آملی ریکا، در این هشت سال این طلبه داشتند برای شما دعا می کردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    آقای آملی، برای ادعایتان «در هشت سال دولت گذشته ریاست محترم جمهور وقت در رسانه ها هم مخالفتشون رو به صراحت اعلام کرده بودن» باید دلیل بیاورید.
    در پیان مطالبم از همه می خواهم لااقل برای حفظ حرمت خانواه خود لااقل به فکر باشیم. هنگامی که پای ماهواره به خانه ای باز شد، احترام به پدر و مادر و محبت بین خانواده از بین خواهد رفت. این یک امر بدیهی است که هیچگونه خدشه ای در آن راه ندارد. امیدوارم به فکر فرو رویم و برای در امان ماندن خانواده از هرگونه ناهنجاری های اجتماعی تدابیری بیاندیشیم.
    صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
    یا حق
    مهدی@

  10. سلام به همه دوستان

    آقای @ . خوبه دیگه هم به نعل میزنی و هم به میخ .
    موقعیت خودتو مشخص کن . برادر .
    شما اشتباه تایپی یا لفظی دیگران رو بزار بحساب آنها . انقد واسه دیگران وکالت نکن .

  11. به نظر می رسد در مقوله های مختلف ، من جمله حجاب ، موثرترین موقعیت ، موقعیت صدا و سیماست . متاسفانه آن گونه که شایسته این معنی است ، به آن پرداخته نشده است . گاهی برنامه های پرسش و پاسخی که گذاشته شده ، مقطعی بوده و ادامه نیافته است ، در حالی که دادن فضا برای طرح سوالات و شبهات ، باعث حل آنها می شود ، با وجود کارشناسان خبره و مجرب و جوان و در عین حال پرانرژی و دارای دامنه علمی گسترده ، متاسفانه استفاده بجا و درخوری نمی شود ، که برعکس گاهی دیده می شود ، وقتی کارشناس مشغول توضیح و تشریح است ، مجری برنامه ، سعی در طرح سوالات انحرافی دارد. جان کلام آن که درون رسانه ، برخی مسائل مرتبط با حجاب به غلط تصور ، طرح و عمل شده است ، گویا تشریح حقایق مرتبط با حجاب ، به مانند تیغ جراحی می ماند که ، به سراغ ذهن و دل دست اندر کار می رود ، و این جاست که عادت مبتنی بر دریافت نادرست ، واکنش نشان می دهد ، و به فرموده مولای متقیان عادت ، طبیعت دوم است ، و تغییر آن ، به معجزه می ماند.

  12. البته “کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم” منافی با دعوت زبانی نیست ، در واقع می خواهد بفرماید ، علاوه بر دعوت زبانی ، با عملتان نیز دعوت گر به دین باشید ، نه آن که عمل کردتان ، زبانتان را تکذیب کند.

  13. آری اما آن جا بازخواست دارد که چرا نسبت به گمراهی دیگران بی تفاوت بودی ؟ نمی توانستی از زبانت استفاده کنی و خیرخواهی و نصیحت آنان را در پیش بگیری ؟ چرا اطلاعات و آگاهی های دینی و تجربیاتت را در اختیار دیگران قرار ندادی ؟ چرا این قدر خود خواه بودی ؟

  14. حامیان و رای دهندگان به آن دولت ، به خصوص از حوزه ، با ضعف های مختلف آن و به ویژه فرهنگی ، به صورت های پنهان و آشکار برخورد کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *