افزایش قندخون در دراز مدت موجب کمی حافظه و بروز آلزایمر می‌شود.

 دکتر مجید مولایی متخصص داخلی و غدد گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که زیاد شیرینی می‌خورند، زود‌تر از دیگران به فراموشی مبتلا می‌شوند. 

 
وی افزود: به گفته محققان، اگر میزان قندخون بالا باشد، توانایی به خاطر آوردن اطلاعات حافظه و مغز را از دست می‌دهید.
این متخصص خاطر نشان کرد: این درحالی است که کاهش میزان قندخون از آسیب‌های‌شناختی که به مرور زمان ایجاد می‌شود جلوگیری می‌کند.
مولایی اظهار داشت: حتی افرادی که قندخون نرمال دارند، درصورت افراط مصرف شیرینی به فراموشی مبتلا می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *