نشست خبری معصومه کریمی همسر شهید مسعود علیمحمدی دانشمند هسته ای ایران در غرفه انجمن دفاع از قربانیان تروریسم خاورمیانه در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، معصومه کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی در این نشست خبری به بیان ویژگی های همسر خود پرداخت و افزود: شهید علیمحمدی که به دست عوامل موساد ترور شد یکی از بهترین فیزیکدان های کشور بود و همواره مورد علاقه دانشجویانش بود.
وی با بیان اینکه جامعه می توانست از وجود شهید علیمحمدی بهره زیادی ببرد، گفت: شهید علیمحمدی به کشورش ایران بسیار علاقه مند بود و انقلاب را با همه وجود دوست می داشت و عاشق امام بود. به طوری که با علاقه عجیبی راجع به انقلاب و کشور صحبت می کرد.
وی با اشاره به اینکه شهید علیمحمدی قبل از شهادت به طرق مختلف تهدید شد، گفت: بار نخست در سال 84 یکی از همکارانش که در دانشکده فنی دانشگاه تهران بود را در لندن دستگیر کردند و از او راجع به شهید علیمحمدی می پرسیدند.
کرمی ادامه داد: بار دوم در سال 86 یکی از دوستان شهید علیمحمدی در ایتالیا که 48 ساعت تحت نظر بود و در این مدت راجع به کارها و سوابق علمی این شهید از وی پرسیدند، همچنین در سال 87 نیز زمانی که به حج مشرف شده بودیم شهید علیمحمدی عنوان کرد که احساس می کنم تحت نظر قرار دارم و یک نفر در حال فیلمبرداری از من است.
همسر شهید علیمحمدی افزود: آخرین بار شهریور سال 88 شهید علیمحمدی به صورت تلفنی تهدید شد و ماجرا از این قرار بود که یکی از عوامل منافقین با شماره منزل ما تماس گرفت و از من شماره همراه همسرم را می خواست که من کمی بی احتیاطی کردم و این شماره را در اختیار این فرد قرار دادم که بعد متوجه شدم از عوامل منافقین است.
وی در ادامه به دعوت محافل علمی کشورهای دیگر از شهید علیمحمدی اشاره کرد و افزود: شهید علیمحمدی سه هفته قبل از شهادت به کشور اردن سفری داشت، رئیس دانشگاه این کشور از او خواسته بود برای سخنرانی در دانشگاه این کشور حاضر شود.
کرمی همچنین در بخش دیگری از سخنانش به حضور خود در هفتمین کنگره بین المللی قربانیان تروریسم که در پاریس برگزار شده بود اشاره کرد و افزود: 23 تا 31 شهریور ماه سال جاری برای شرکت در هفتمین کنگره بین المللی قربانیان تروریسم به پاریس رفتیم، در این کنگره بسیاری از کشورهای دنیا حضور داشتند.
وی اضافه کرد: در این کنگره اسرائیلی ها علنا می گفتند که ما همسر شما را به شهادت رسانده ایم و وقتی از آنها سئوال می کردیم که چرا این کار را کردید می گفتند که ما سی سال است که با ایران در جنگ هستیم و وقتی به آنها می گفتیم که پس ایرانی ها می توانند شما را ترور کنند آنها به شدت ناراحت شدند و مجلس را ترک کردند. جالب اینجا بود که آنها که رژیم غاصبی هستند خود را قربانی تروریسم می دانستند.
کرمی تصریح کرد: همچنین تفاهم نامه ای را با برخی از این کشورها امضا کردیم و برای همکاریهای دوجانبه بین سازمان های مردم نهاد با کشورهای مختلفی از جمله ایتالیا و الجزایر تفاهم نامه هایی را امضا کردیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن توصیه ای به احمد شهید گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل گفت: از احمد شهید می خواهم که اگر واقعا به دنبال عدالت و حقوق بشر است لطفی به ملت ایران کند. اقدامات تروریستی را در سازمان ملل محکوم کند و با اسرائیل و منافقین و گروهک های تروریستی که خون انسان های بیگناه را می ریزند در مجامع بین المللی برخورد قانونی صورت گیرد.
کرمی همچنین خواستار آن شد که احمد شهید گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل به ایران بیاید و با خانواده های شهدا علی الخصوص خانواده شهدای ترور صحبت کند و آن هنگام گزارشی تهیه نماید و به سازمان ارائه کند.
وی با تاکید بر اینکه ملت ایران منزجر از ترور است ابراز امیدواری کرد که روزی شاهد جهانی بدون ترور باشیم.
کرمی با بیان اینکه باید جهانی با صلح داشته باشیم، گفت: اگر گروه هایی حرف هایی برای گفتن دارند بیایند و رودرو با مسئولان صحبت کنند نه اینکه دست به ترور ببرند.
وی در ادامه با ابراز تاسف از اینکه تبلیغات کمی برای نشان دادن مظلومیت شهدای ترور در کشور صورت گرفته است، گفت: در حال حاضر مردم ما شهدایی که توسط منافقین کشته شده اند را فراموش کرده اند و باید هم اکنون به این موضوع بیش از پیش پرداخته شود ضمن اینکه در خارج از کشور هم اطلاع رسانی مناسبی صورت گیرد.