به منظور تقویت تامین آب آشامیدنی شهر؛

یک حلقه چاه به ظرفیت آبرسانی آمل افزوده شد

 

 

یک حلقه چاه با آبدهی 70 لیتر در ثانیه با هدف تقویت و تامین آب آشامیدنی شهر آمل، با حضور سید عباس حسینی فرماندار شهرستان آمل و بهزاد برارزاده مدیر عامل شرکت آبفا مازندران، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر آمل به بهره برداری رسید. 

 

سید عباس حسینی فرماندار شهرستان آمل در این مراسم با تاکید بر توجه ویژه بر تامین آب شرب شهر آمل و جلوگیری از قطعی آب در زمان پیک مصرف تصریح کرد: با افزایش جمعیت تامین آب موردنیاز منطقه نیاز به طرح ها و برنامه های جدید دارد.

وی با اشاره به بهره برداری از طرح آبرسانی به شهر آمل با هدف تقویت و تامین آب شرب سالم و بهداشتی با بهره مندی جمیعتی بالغ بر 4200 خانوار از محل اجرای این طرح، عنوان کرد: برای این طرح بالغ بر 40 میلیارد ریال هزینه شده است وبرای اجرای طرح  تقویت تامین آبرسانی به آمل عملیاتی شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه با آبدهی 70 لیتر در ثانیه و اجرای خط انتقال آب به طول 600 متر انجام شد.

فرماندار آمل با بیان اینکه تقویت آبرسانی به روستاهای آمل نیز ضروری است، گفت: ییلاقات و روستاهای آمل از جمعیت زیادی برخوردار است و نیاز به تامین آب بسیاری از این روستاها مورد درخواست اهالی روستاست. 

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری مازندران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه نوروز امسال با تعامل همه دستگاه‌های اجرایی جوابگوی خدمات دهی جمعیت ۱۵ میلیون نفری مسافران را شاهد بودیم و تلاش کردیم  کمترین تنش آبی را داشته باشیم، گفت: ادارات آب و فاضلاب نیز در شب عید به دنبال اجرای پروژه‌ها بودند و به مازندرانی‌ها و مسافران خدمات می‌دادند.

وی با بیان اینکه در این استان دغدغه آبی وجود دارد و هم اکنون ۴۷ شهر مازندران با تنش آبی مواجه است، گفت: برای تامین کمبود آب پیگیری‌های مدوام با کشور از سوی استان در حال انجام است و اعتبارات خوبی از محل تنش و سفر ریاست جمهوری به مازندران اختصاص یافته است.

برارزاده درباره شرایط تامین آب شهرستان آمل تصریح کرد: آمل با وجود کمک‌دهی به چند شهرستان اطرافش نباید با مشکل آب مواجه و دغدغه داشته باشد، تاکنون برای بخش‌های این شهرستان با نشست‌های متعدد سعی شده، مشکلات تنش آبی حل شود تا مردم گله‌مندی نداشته باشند.

وی اظهار کرد: تحت پوشش قرار نگرفتن لاریجان در حوزه آب و فاضلاب اصلا مناسب نیست و آب و فاضلاب آمادگی براب پوشش دهی کامل را با وجود آن اعتبار مالی فراهم است.

وی از عقب‌ماندگی این شهر در اجرای پروژه فاضلاب شهری خبر داد و مطرح کرد: البته این عقب‌ماندگی به پنج شهر استان برمی‌گردد که به دلیل کمبود اعتبار تعطیل شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *