♦️کرونا نرفته، تهدید ویروس «کریمه کنگو» شروع شد

معاون سلامت دامپزشکی هرمزگان:
🔹همزمان با آغاز فصل گرما احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو هم افزایش می‌یابد.شهروندان گوشت قرمز را از مراکز مجاز تهیه کنند.
🔹ویروس این بیماری در خون و بافت‌های بدن حیوان مبتلا وجود دارد و از راه‌هایی همچون شاخ بری، پشم چینی، کشتار دام‌های آلوده، گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت آلوده به انسان منتقل می‌شود.
🔹یکی از بهترین روش‌های جلوگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان، نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد است که این موضوع در کشتارگاه‌ها رعایت کنند
🌐 haraznews.ir
🆔 @HarazNews_ir  |  هرازنیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *